Bienvenido 

Andalucia - Malaga - Álora

 

Finca Feliz Andaluz betekent "huis van de gelukkige Andalusiër".

Finca Feliz Andaluz biedt kleinschalige mooie accommodaties in Àlora, Andalusië.

Onze accommodaties beschikken over een luxe keuken, sfeervolle badkamer, wifi, airconditioning en een groot overdekt buitenterras met comfortabele zitjes.

Onbetaalbaar is het fantastische uitzicht vanaf onze finca. De vele schaduwrijke terrassen, het mooie zwembad en het aangename Spaanse klimaat zorgen voor een tijdloos en ongeëvenaard gevoel op onze Finca.

Onze finca is centraal gelegen in Andalusië. In 35 autominuten bent u in het mooie Màlaga, het internationale vliegveld, aan de heerlijke Middellandse Zee of in het historische Antequera. Natuurlijk is de beroemde "Caminito del Rey" binnen 15 minuten met de auto te bereiken omdat deze in Àlora ligt. Ook de klassieke toeristische trekpleisters zoals het Alhambra in Granada, de bloeiende stad Sevilla, het prachtige Nerja en de bekende Zuid-Spaanse kustplaatsen zijn allemaal binnen 1,5 uur met de auto te bereiken. De reis is dan bijna net zo belangrijk als de bestemming, want autorijden in Andalusië staat garant voor de mooiste uitzichten, gezellige Spaanse dorpjes en mooie wegen.


Studio 1-2 personen
Studio 1-4 personen
Yurt 1-5 personen
 
E-mailen
Map
Info