Bienvenido 

Andalucia - Malaga - Álora


Campers 

Met onze eigenbouw buscamper zijn we, met ons gezin, op heel veel mooie plaatsen in Europa geweest. Het ontdekken van mooie plekken, bijzondere overnachtingen, het buitenleven en het heerlijke gevoel van vrijheid, dat is het echte camperleven. Andalusië is uitermate geschikt om te ontdekken per camper. Een mooie plek aan de kust, lekker rustig het binnenland van Andalusië ontdekken, een citytrip of een knusse camping, het is allemaal mogelijk! 

Off-Grid

Vanaf het najaar van 2022 bieden wij een off-grid buscamper aan om te huren. Deze camper is gebouwd op basis van een Mercedes Benz Sprinter. Off-grid betekent dat je geheel zelfvoorzienend bent  onze camper heeft een ruime watervoorraad aan boord en wekt energie op via de gemonteerde zonnepanelen. Dus, de douche, toilet, ventilator, verlichting en keuken werken perfect op iedere plek waar jij kiest om te gaan met de camper!

De camper is royaal uitgerust; van comfortabele buitenstoelen en tafel tot aan een barbecue en zelfs uitgebreid linnengoed en (bad)handdoeken. Ook zijn uitgebreide kaarten, navigatie en boekjes met routes aanwezig in de camper. 

Wij delen graag onze tips van de omgeving met je!

 De camper is voorzien van de volgende faciliteiten: 

 • 1 x 2-persoons bed      (160 x 2.00) 
 • 2 x 1-persoons bed      (80 x 2.00) 
 • Grote koelkast met      vriezer 
 • Volledig ingerichte keuken met spoelbak en kooktoestel 
 • Badkamer met douche en toilet 
 • Zonnepanelen met accu pakket  
 • Groot reservoir schoonwater 
 • Luifel 
 • Horren 
 • Maxx-fan ventilator met thermostaat 
 • Draaibare voorstoelen 

 Shuttle-service

Wij bieden een shuttle service aan van Malaga International Airport naar Finca Feliz Andaluz en vice versa. Na een rit van ongeveer 30 minuten arriveren we op onze finca. Dit is het vertrekpunt van je reis. Bij onze Finca kunt u rustig de camper bezichtigen en uw koffer uitpakken en uw kleding inpakken in de camper. De koffer kan bij ons worden opgeslagen.  Vervolgens zullen we een uitgebreide uitleg geven van de camper 

Camperplek

Wij bieden, als u dat wilt, de mogelijkheid om op een camperplek bij onze Finca Feliz Andaluz de eerste nacht gratis te verblijven. Lekker uitrusten van de reis met het vliegtuig, genieten van een fantastisch uitzicht en een duik in het verkoelende zwembad zorgen voor een heerlijk begin van uw campervakantie.  Onze camper is zeer betrouwbaar. Om u een zorgeloze vakantie te kunnen aanbieden is de reservering van de camper altijd inclusief een all-risk verzekering èn pechhulp onderweg. 

De prijs per nacht: € 100,- all-in 
Reinigingskosten: € 75,- 
Shuttle service: € 75,- (vice versa)

Komt u met eigen vervoer dan kunt u veilig parkeren bij onze finca.

Maak een reservering
 
E-mailen
Map
Info